FORSLAG TIL REJSEPAKKE

Turen går til Amsterdam


Denne rejsepakke er et forslag baseret på populært indhold fra tidligere rejsegrupper. Hos Venga Travel kan du få lige det program du ønsker dig.

Vi er klar til at hjælpe med gode råd og bestilling. Klik på "Få et tilbud", så kontakter vi dig.


Rejseplan

TRANSPORT - Busrejse t/r


BUSSEN SOM REJSEFORM

At rejse med bus har mange positive sider. 

Først og fremmest er busrejsen en hyggelig og dejlig måde at starte studierejsen på. Med privat bus og dele bus hentes I direkte ved skolen og køres direkte til logiet. Det tager lidt længere tid end en flyrejse - men så får man til gengæld en sjov og hyggelig oplevelse sammen på køreturen.

Klima og busrejse
Vi behøver ikke at gøre det ret kompliceret. En busrejse forurener mindre end tog og meget mindre end en flyrejse. Der er derfor god mening i at tage bussen på studierejser - der hvor rejsetiden er inden for skiven.

Det gode klimaregnskab på en busrejse kræver dog en fyldt bus for rigtig at give mening.

For større grupper fra ca. 40-85 deltagere anbefaler vi en privat bus som løsning. For mindre grupper er en dele bus vejen frem. Dele bus er en god løsning, hvis flere grupper fra samme skole rejser sammen - eller hvor I er med på at dele bus med en anden skole.

For helt små grupper har vi også mulighed for at tilbyde rejsepakker med f.eks. Flixbus.

Vælg mellem:

PRIVAT BUS ELLER DELEBUS
Gruppen/erne afhentes direkte ved skolen og køres direkte til logiet i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Video eller DVD anlæg
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Erfarne og flinke chauffører
- Mulighed for forudbestilt catering
- Pauser og ruteplan planlægges med gruppen indenfor chaufførens køre/hviletid
- Kan CO2 kompenseres

FLIXBUS ELLER ANDET SELSKAB
Gruppen afhentes ved aftalt mødested i Danmark og køres direkte til aftalt afsætningssted i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Kan CO2 kompenseres

LOGI - Hostel

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Amsterdam, hvor I vil være i gåafstand til stort set alt. Mange ønsker dog også en lidt roligere placering og derfor har vi en række muligheder lidt udenfor de mest festglade områder.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

CITYWALK - Cykling


- Cykelleje x 1 dag
- Hjelm kan tilkøbes. Ingen lokale kører med cykelhjelm i Amsterdam
- Guidet rundvisning kan tilkøbes

Amsterdam er en cykelby og alle cykler. Byen er da også kendt som "verdens cykelhovedstad" og har et omfattende netværk af cykelvenlig infrastruktur og et samfund, der omfavner cykling som en livsstil.

At leje en cykel i Amsterdam er en fantastisk idé af flere grunde. For det første giver det jer mulighed for at blande jer med de lokale og opleve byen som en ægte Amsterdammer.

Cykling er ikke kun god motion, men også den hurtigste måde at komme rundt på, byens kompakte størrelse og flade terræn gør den til en ideel cykeldestination.

Så hop på cyklen, mærk vinden i håret, og begiv jer ud på egen hånd.

Det er selvfølgelig også muligt at booke en guidet tur, som kan tilrettelægges efter jeres ønsker, men det er vores erfaring, at det går fint uden guide. Det er også muligt at booke cykler til flerdags leje.

BESØG - Body Worlds


- Entré Gruppe

Body Worlds er en udstilling, der tager jer med på en rejse gennem den menneskelige anatomi. På udstillingen ser I 200 rigtige menneskekroppe, der er blevet plastineret. Det betyder, at kropsvæsker er blevet erstattet af plastmaterialer, så kroppene kan bevares.

Udstillingens emner har ændret sig gennem årene, det nuværende tema hedder "Happiness Project". Med dette ønsker Body Worlds at vise, hvordan de daglige valg påvirker vores lykke og sundhed.

I vil også have mulighed for at teste på egen krop og få præcise data om kropsammensætning: kropsfedtmasse, muskelmasse og forholdet mellem kropsvand.

Mere information om udstillingen på: https://www.bodyworlds.nl/en/

BESØG - NEMO Science Museum


- Entré Gruppe


NEMO Science Museum er et interaktivt, uformelt læringsmiljø, hvor den brede offentlighed kommer i kontakt med videnskab og teknologi.

De besøgende ser, hører og oplever, hvordan videnskabelige fænomener og teknologi spiller en vigtig rolle i deres liv. NEMO arbejder tæt sammen med videnskabs- og uddannelsesområdet.

Der er udstillinger om forskellige videnskabelige emner, om menneskeheden, om matematikken omkring dig, om hverdagsfænomener som lys og lyd, om vedvarende energi, om ikoniske apparater i deres historiske teknologisamling og rigtig meget mere.

BESØG - ARTIS & Micropia


- Reservation Gruppe

ARTIS Royal Zoo, verdens femte ældste zoo. Artis har ikke kun en zoo med 750 dyrearter, men også et akvarium, en botanisk have, et planetarium og et zoologisk museum. Når vejret er godt, nyder mange mennesker også dens grønne områder til afslapning og picnic.

Micropia - som er en del af ARTIS er verdens første og eneste museum for mikrober, og dets formål er at fremvise denne usynlige del af naturen. Vi kan ikke se dem, men de er omkring os og indeni os. De er har magt over vores planet, de kan være gavnlige, men de kan også være virkelig skadelige, som vi har oplevet med COVID-19.

Her kan du finde mere information til planlægning af dit besøg: https://www.artis.nl/en/visit/plan-your-visit/

BESØG - Anne Franks Hus


- Entré Gruppe

De fleste kender til historien om Anne Frank - den unge jødiske kvinde der flygtede fra Nazi Tyskland til Holland med sin familie, hvor de fandt skjul i et baghus midt i Amsterdam. Herfra skrev hun sine to dagbøger, som dog brat stoppede da hun blevfanget med sin mor og søster og sendt i koncentrationslejr, hvor hun omkom på tragisk vis.

Siden udgav hendes far hendes dagbøger i bogform - både den del hun selv havde tænkt kunne udkomme, men også hendes private tanker, som blev udgivet mod hendes vilje. Faderen oprettede også Anne Franks Hus museet i det baghus hvor de havde fundet skjul.

Museets hjemmeside tilbyder en lang række gode undervisningsmaterialer: https://www.annefrank.org/en/education/

BESØG - Kanalrundfart


- Entré gruppebillet
- Guidet rundvisning/ Audioguide

Amsterdam skal opleves fra vandsiden, hvor en guidet rundtur i det enorme system af vandveje giver et oplevelse af byens særpræg.

Amsterdams kanalring er beskyttet af UNESCO.

I oplever udsigten til byens mest berømte steder og monumenter. Her er blot nogle få af højdepunkterne, I vil se på denne kanaltur:

- Smukke historiske bygninger
- Westerkerk og Westertoren
- Anne Franks Hus
- Skinny Bridge (Den tynde bro)
- Rijksmuseum

En kanalrundfart er en behagelig og effektiv måde at få byens særlige historie ind under huden.

BESØG - NGO Naturbeskyttelse


- Rundvisning
- Oplæg om instituttets arbejde
- Spørgsmål fra eleverne

I skal besøge et institut, der beskæftiger sig med uddannelse, forskning, udvikling og avl af honningbier, honningproduktion og dyrkning af værtsplanter.

Under besøget vil eleverne få en introduktion til organisationens arbejdsmetoder og deres opgaver i haveanlægget, hvor de arbejder med honningbier i stor skala.

Deres mission er naturbeskyttelse med udgangspunkt i bevarelse af populationen af honningbier. Organisationen arbejder desuden bredt med forbindelsen mellem mennesker og natur og altid på baggrund af FNs Verdensmål.

Instituttet er en uafhængig non-profit organisation og fonden fungerer med støtte fra frivillige medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og engagerede frivillige.


SOCIAL - Etnisk restaurant


- Reservation gruppe
- 1 x fast menu med forskellige valgmuligheder
- 1 x drikkevare

En studierejse er også en social oplevelse og hvad er bedre end at spise sammen og dele turens oplevelser og indtryk?

Det styrker relationerne og skaber fællesskab.

De etniske restauranter i byen er ofte det gode og billige alternativ til det lokale køkken og Venga Travel tilbyder reservationer med udgangspunkt i forskellige verdenskøkkener. Så vi er klar til at stå for jeres reservation, hvad enten aftenen skal være: Asiatisk, mexikansk eller indisk.

Om rejsen

Hele året

Amsterdam

5 rejsedage

Fra 10 per.

Fra 3.800 Kr

ID: P01AMS

Næste skridt


Alt i denne rejsepakke kan ændres.

Det kan være at I hellere vil med tog eller fly. Eller udskifte et par aktiviteter?

Det kan også være at programmet passer jer, som det er.

Under alle omstændigheder skal du bare klikke på "Få et tilbud".

Så kontakter vi dig til en snak om mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig.