BESØG - Stjernetræf

BESØG - Stjernetræf


DAG 1 - BJERG TESTEN
- 1.000 højdemeter på mountainbike
- Cykelleje og hjelm
- Følgebil
- Med cyklende guider

Bjerg testen er den første af tre dage med intensive og fysiske udfordringer. Udfordringen starter i havniveau med samlet start. Deltagerne times individuelt med tidstagning i ankomstområdet i 1.000 meters højde. Følgebilen kører bagerst og samler eventuelt udgåede deltagere op.

Der kørers på asfaltvej med indlagte grusstykker og altså 1.000 højdemeter på en 13 km. lang rute.

Efter testen er der mulighed for at spise frokost på egen hånd i en skøn andalusisk hvid landsby, inden turen tilbage ned til kysten. 

Denne aktivitet er ikke velegnet til deltagere uden en god grundform.


DAG 2 - HAV TESTEN
- Havkajakbane på tid med individuel start
- Balancebane på tid på stranden
- Styrkeøvelse på stranden
- Gruppeøvelse på stranden
- Alt udstyr inkl.
- Guider med på havet

Efter en stor fysisk udfordring på 1. dagen af Stjernetræffet er kulissen nu henlagt til stranden og Middelhavet. Eleverne prøves i aktiviteter med fokus på en blanding af styrke, koordination og udholdenhed.

Den individuelle score fra 1. dagen lægges sammen med resultaterne af Hav testen og de øvrige aktiviteter på stranden der tilrettelægges som en rotation mellem de forskellige aktiviteter.

DAG 3 BOLD TESTEN
- Padel turnering
- Baneleje og udstyr
- Frokost med drikkevarer
- Medaljeoverrækkelse

Vi er nu fremme ved 3. og sidste dag af Stjernetræffet. Padel er en meget populær sport i Spanien og sporten er aktuelt også blevet et stort hit i Danmark. Padel er lidt populært sagt en blanding mellem tennis og squash.

Efter en grundig instruktion i reglerne inddeles eleverne i to personers hold og to grupper. Deltagerne får point for vundne kampe, som samlet tillægges scoren fra de forudgående to dage.

Efter turneringen er der frokost og overrækkelse af medaljerne til overall vinderen samt højeste score i dame og herre feltet.

Stjernetræf tilbydes kun som 3 dages samlet program.Om aktiviteten

Hele året

Torremolinos

Fra 10 deltagere

ID: A030MAL