BESØG - Fanklub Barcelona

BESØG - Fanklub Barcelona


- Besøg i fanklubben
- Oplæg om fankultur og identitet
- Spørgsmål fra eleverne

I Spanien er fodbold ikke en ting man tager let på. Fodbold diskuteres, føles, leves og Barcelona er ikke nogen undtagelse - tværtimod.

I Barcelona kan man tilføje et ekstra element til ligningen. Politik og fodbold hænger sammen her og er del af den svære konflikt mellem centralmagten i Madrid og katalanernes ønske om selvstændighed. En konflikt der indtil nu kæmpes uden våben men ikke uden en hær, som mange tilhængere betragter FC Barcelona som.

FC Barcelona blev grundlagt helt tilbage i 1899 og er noget så sjældent som en medlemsejet fodboldklub og virksomhed i ét, hvor medlemmerne vælger klubbens præsident og deltager meget aktivt i mange af klubbens beslutninger. Bølgerne går ofte meget højt og det er meget sigende at ikke en eneste af klubbens præsidenter helt tilbage til 1976 er gået fri for undersøgelse af korruption og magtmisbrug.

I skal møde repræsentanter fra én af klubbens mange lokale fanklubber, der fortæller om livet som fan, kulturen og alt det der ligger udenom for en Barcelona fan.

Om aktiviteten

Visit fan club Barcelona

Hele året

Barcelona

Fra 10 deltagere

ID: A030BAR