BESØG - Eye Filmmuseum

BESØG - Eye Filmmuseum


- Entré Gruppe

Eye Film Museum i Amsterdam er en filmisk skattekiste, der hylder filmkunsten. Museet ligger på bredden af IJ-floden og er alene på grund af sin fantastiske arkitektur et besøg værd.

Indenfor kan de besøgende fordybe sig i filmens verden gennem en imponerende samling af film, udstillinger og interaktive displays. Fra klassiske mesterværker til moderne værker viser museet filmens forskelligartede historie og kulturelle betydning. 

Museets topmoderne biografer viser en bred vifte af film, fra gamle favoritter til avantgardefilm, og giver en fængslende filmoplevelse.

Eye Film Museum har til formål at bevare og fremme filmkunsten og er derfor et must for filmentusiaster og alle, der er interesseret i filmens magi.

Lidt ekstra info om dette museum er, at omkring 300 jøder skjulte sig i lagerlokalerne over dyreindhegningerne under Anden Verdenskrig, mens det stadig var åbent for besøgende.

I 1941 satte en modstandsgruppe ild til befolkningsregistret, der var placeret i den tidligere Artis koncertsal, med den hensigt at forhindre nazisterne i at finde mennesker rundt omkring i byen.

Om aktiviteten

Hele året

Amsterdam

Fra 10 deltagere

ID: A027AMS