BESØG - Naturhistorisk Museum

BESØG - Naturhistorisk Museum


- Entré Gruppe

Med sin imponerende samling af over 33 millioner kunstgenstande og udstillinger er dette museum en hyldest til naturens mangfoldighed og en kilde til ubegrænset inspiration for alle aldre.

Træd ind i en verden, hvor fortid, nutid og fremtid smelter sammen. Udforsk de utrolige dinosaurudstillinger, hvor enorme skeletter af T. rex og Triceratops tager jer tilbage til en svunden tid, hvor majestætiske skabninger vandrede på jorden.

Besøg den fantastiske samling af mineraler og ædelsten, der glimter i alle farver og nuancer, og bliv fascineret af den naturlige skønhed, der findes dybt under overfladen.

Eller dyk ned i det ukendte i de spektakulære hav- og dybhavsudstillinger. Fra kæmpestore hvaler til skræmmende hajarter hvor I lærer om livet under vandet og opdager de mystiske økosystemer, der eksisterer i havet.

Der er også mulighed for at tage en rejse gennem regnskovens hemmeligheder, hvor I kan opdage utallige arter af planter, insekter og dyr, der trives i denne frodige og mangfoldige miljø.

American Museum of Natural History tager jer også med ud i rummet. Udforsk de utrolige udstillinger om astronomi og kosmologi, hvor I kan beundre de mystiske stjerner og planeter, der glimter i det uendelige univers.


Mulighederne er mange.Om aktiviteten

Hele året

New York

Fra 10 deltagere

ID: A026NEW