UNDERVISNING - Sprog & Kultur

UNDERVISNING - Sprog & Kultur


Turen går til Irland, som de fleste danskere faktisk ikke kender ret godt. Eleverne forventes at have et godt engelsk niveau og derfor vil sprogskolen være tilrettelagt på basis af anvendt engelsk med stor involvering af eleverne.

Sprogskole forløbet indeholder: 

- Online test til niveaudeling forud for studierejsen

- 9 lektioner x 60 minutter

- Holdstørrelse op til 15 elever

- Lokale professionelle og engagerede undervisere

- Alle materialer er inkl.

Forløbet er i udgangspunkt tilrettelagt til at passe til en studierejse på 5-6 rejsedage - men timeantal og omfang kan selvfølgelig tilpasses jeres ønsker.


Hos Venga Travel er undervisning i forbindelse med studierejsen et særligt fokusområde. Vi har stor erfaring med at tilrettelægge undervisningsforløb særligt henvendt til danske elever fra alle typer af uddannelse. Vores forløb er modulopbyggede omkring de temaer, der er aktuelle og relevante for elevernes hjemlige undervisning.

Aktuelt er de mest valgte moduler:

- Unge og ungdomskultur

- Mad

- Sport

- Immigration

- Historie

Venga Travel tilbyder undervisning i eget regi og i samarbejde med lokale sprogskoler, fagskoler og universiteter. Vores faste holdepunkt er at vi udvikler undervisningen i tæt samarbejde med vores rejsegrupper og det har over årene givet os et præcist indblik i behov og ønsker til undervisningen.

Studierejsen er den oplagte mulighed for at satse på anvendt sprog og praksiserfaring. Derfor er selve undervisningen helt fokuseret på elevernes aktive deltagelse. Samtidig er der mulighed for at kombinere undervisningen med en lang række MEETUPS, hvor eleverne møder forskellige udgaver af lokalsamfundet.

Moduler, undervisning og omgivende aktivteter kan selvfølgelig tilrettes til den enkeltes gruppes behov og forventninger.

Om aktiviteten

Hele året

Bray

Fra 10 deltagere

ID: A019DUB