UNDERVISNING - Tysk 15 moduler

UNDERVISNING - Tysk 15 moduler


Turen går til Berlin og nu skal der fokus på de tyske gloser.

Sprogskole modulet indeholder: 

- Online test til niveaudeling forud for studierejsen

- 15 lektioner x 60 minutter

- Holdstørrelse op til 12 elever

- Lokale professionelle og engagerede undervisere

- Alle materialer er inkl.

- Undervisningsbevis til hver elev

Hos Venga Travel er undervisning i forbindelse med studierejsen et særligt fokusområde. Vi har stor erfaring med at tilrettelægge undervisningsforløb særligt henvendt til danske elever fra alle typer af uddannelse. Vores forløb er modulopbyggede omkring de temaer, der er aktuelle og relevante for elevernes hjemlige undervisning.

Aktuelt er de mest valgte moduler:

- Unge og ungdomskultur

- Mad

- Sport

- Immigration

- Historie

Venga Travel tilbyder undervisning i eget regi og i samarbejde med lokale sprogskoler, fagskoler og universiteter. Vores faste holdepunkt er at vi udvikler undervisningen i tæt samarbejde med vores rejsegrupper og det har over årene givet os et præcist indblik i behov og ønsker til undervisningen.

Studierejsen er den oplagte mulighed for at satse på anvendt sprog og praksiserfaring. Derfor er selve undervisningen helt fokuseret på elevernes aktive deltagelse. Samtidig er der mulighed for at kombinere undervisningen med en lang række MEETUPS, hvor eleverne møder forskellige udgaver af lokalsamfundet.

Moduler, undervisning og omgivende aktivteter kan selvfølgelig tilrettes til den enkeltes gruppes behov og forventninger.

Om aktiviteten

Hele året

Berlin

Fra 10 deltagere

ID: A004BER