True
MÁLAGA CENTRUM

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
 med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

HELDAGSTUR - Córdoba


PROGRAM

- Bustransport logi - aktivitet t/r

- Entré La Mezquita de Córdoba

- Guidet rundvisning i samlet gruppe - La Mezquita de Córdoba og Det Jødiske Kvarter


Córdoba er en sand kulturhistorisk juvel i det andalusiske indland og indbyder til et spændende dagsbesøg.


I besøger La Mezquita som er et af de vigtigste historiske monumenter. Først bygget under den muslimske invasion og stod færdig i år 786 som et symbol på den succes og udvikling de muslimske sejrherrer bragte med sig. Dens størrelse på 23.400 kvm gjorde den til den anden største i verden, kun overgået af Den Blå Moské i Istanbul. 


Herefter får I en guidet rundtur i byens jødiske kvarter der med sit netværk af små hyggelige gader rummer en summen af liv og historiske seværdigheder.


Der er også afsat tid til at se byen på egen hånd.UNDERVISNING - Danseskole


PROGRAM

- 1 time pr. hold

- 15 studerende pr. hold

- Lokale professionelle instruktører

- Alt udstyr inkl.


Flamenco er en kunstart der består af sang, guitar og dans. Med Andalusien som arnested har Flamencoen spredt sig til hele Spanien og siden til hele verdenen.


Flamenco har sine rødder solidt plantet i sigøjnernes musiktradition og med sin karakteristiske sang og klap er tonerne et studie i indlevelse og dedikation.


De studerende lærer de mest basale dansetrin og klappeteknikker på en lokal danseskole. Når der er styr på koreografien slutter hver gruppe af med en optræden iklædt flotte flamencokjoler og -tørklæder for pigernes vedkommende og drengene med hat og tørklæde.
ALCAZABA MÁLAGA


PROGRAM

- Entré Gruppe

- Guidet rundvisning (ENG/ES)

 


Med sin prominente placering på en lille højderyg midt i byen ligger Alcazaba og Gibralfaro synligt, og i sin tid sikkert også ganske intimiderende, og troner over Málaga.


Alcazaba er et maurisk fæstningsværk som efter overleveringerne blev opført i perioden 1057-1063 af den muslimske berberkonge Badis. Fæstningen står på forbjerget Gibralfaro og er delvist bygget af materialer fra det godt 1000 år ældre romerske amfiteater.


Gennem de efterfølgende århundrede var Alcazaba beboet af en prominent række muslimske fyrster inden det i 1279 blev erobret af Muhammed Ben ll al-Ahmar og blev indlemmet i Nasride dynastiet.


Fæstningsværket forblev under maurisk besættelse helt frem til 1472.

CITYWALK - Den Spanske Borgerkrig


PROGRAM

- Guidet rundvisning i Málaga (ENG/ES)


Selvom Málaga ikke var hårdest ramt under den spanske borgerkrig gik byen og området heller ikke fri for konflikt og voldsomme uroligheder.


Borgerkrigen som strakte sig fra 1936-1939 i resten af Spanien, var reelt set overstået på blot 7 måneder i perioden 18 juli 1936 til 8 februar 1937, da byens forsvar fra republikansk side faldt til til fremstormende nationalister.


Episoden omtales som Slaget ved Málaga og varede i 5 dage op til d. 8 februar og her indtog nationalisterne byen med hjælp fra italienske og elitestyrker fra Marokko.


Efter indtoget udviklede situationen til en forfærdelig tragedie, hvor over 4000 republkanere blev henrettet og hvor flygtninge på vej ud af byen blev indhentet og mændene blev skudt, hvorimod kvinder og børn blev overladt til en uvis skæbne, for at undgå at skulle bruge ressourcer på at holde dem med mad.AFSLUTNINGSMIDDAG - Tapas

- Reservation gruppe
- Tapas ad libitum
- 1 x drikkevare

En tapeo er vel en af de mest spanske måder at spise på. Kort defineret er en Tapeo når man går ud med en gruppe venner og spiser sig igennem forskellige småretter mens samtalen går om løst og fast på kryds og tværs over bordet.


Med andre ord den perfekte ramme om en hyggelig afslutning på en veloverstået studierejse.Om rejsen

-

Málaga

-

-

Fra 3.400 Kr

ID: P009MAL

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.