True
MÁLAGA CENTRUM

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

LOGI - Private værtsfamilier


BO HOS LOKALE VÆRTSFAMILIER

- Op til 4 studerende pr. vært

- Delt sove- og badeværelse

- Adgang til køkken

- Sengetøj inkl.

- Håndklæder skal medbringes

- 1/4 pension - Morgenmad Continental


Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de værter vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at værten er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.


Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet.


1/2 eller 1/1 pension kan tilkøbes.LOGI - Lejlighed

Centralt beliggende og tæt på elevernes logi

- Studiolejlighed
- Fuldt udstyret køkken

- Arbejdsbord
 - Sengetøj og håndklæder inkl.
- Gratis WiFi inkl.

- Rengøring inkl.


Lejligheden er velegnet til lærerophold i de tilfælde hvor eleverne skal bo selvstændigt i lejligheder eller hos lokale værtsfamilier.

Lejligheden ligger centralt således at læreren er tæt på eleverne og de aktivteter der indgår i fagprogrammet. En studiolejlighed er til en lærer, men vi tilbyder også større lejligheder, hvor lærerne bor sammen med eget soveværelse. 


Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt.

UNDERVISNING - Spansk


PROGRAM

- Online test til niveaudeling forud for studierejsen

- 6 lektioner x 60 minutter

- Holdstørrelse op til 10 studerende

- Lokale professionelle og engagerede undervisere

- Alle materialer er inkl.

- Undervisningsbevis til hver studerende


Hos Venga Travel er undervisning i forbindelse med studierejsen et særligt fokusområde. Vi har stor erfaring med at tilrettelægge undervisningsforløb særligt til danske studerende. Vores forløb er modulopbyggede omkring de temaer der er aktuelle og relevante for de studerendes hjemlige undervisning. Det kunne f.eks. være:


- Unge og ungdomskultur

- Mad

- Sport

- Immigration

- Historie


Studierejsen er den oplagte mulighed for at satse på anvendt sprog og praksiserfaring. Derfor er selve undervisningen helt fokuseret på de studerendes aktive deltagelse i undervisningen og samtidig er der mulighed for at kombinere undervisningen med en lang række MEETUPS, hvor de studerende møder forskellige udgaver af lokalsamfundet.


Moduler, undervisning og omgivende aktivteter kan selvfølgelig tilrettes til den enkeltes gruppes behov og forventninger. Venga Travel tilbyder både undervisning i eget regi og i samarbejde med lokale sprogskoler, fagskoler og universiteter.

CITYWALK - Mi Sitio Favorito


PROGRAM

- Guidet rundvisning i byen (ES)

- I små grupper


Vi kender det allesammen - Det specielle sted i byen, som rummer en oplevelse eller en følelse. Det kan være en naturoplevelse, barndommens gade, en særlig bygning der rummer en historie eller noget helt fjerde.


På denne Citywalk deles de studerende i mindre grupper og følger en lokal spanier ud i byen, hvor de ser denne persons særlige sted. Altid en succes og en god mulighed for at få øvet de spanske gloser og få en anderledes historie.

WORKSHOP - I Maurenes fodspor


PROGRAM

- Guidet rundvisning (ENG/ES)

- Workshop


Málaga var besat af maurerne i næsten 800 år indtil midten af det 15. århundrede, hvilket har haft enorm betydning for byen. Der er naturligvis stadig mange spor af den muslimske kultur i Málaga stadigvæk og særligt nogen af de mest fremtrædende bygningsværker er fra den periode.


Mest berømt er byens store fæstningsværk Alcazaba og Gibralfaro der ligger smukt placeret på en bakketop midt i byen og var én af de største mauriske befæstninger i Spanien.


Workshoppen starter med et guidet rundvisning på Alcazaba og Gibralfaro. I vil opleve den mauriske byggestil på nært hold. I hører også meget mere om deres betydning for Málaga og Spanien indenfor: Musik, landbrug, sprog og kosmetik.


Efter rundvisningen fortsætter aktiviteten med en workshop med forskellige øvelser og konkurrencer om lugtesans, musik, sprog og farver.

MEETUP - Ung i Spanien


PROGRAM

- Lokaleleje

- Møde med spanske unge


Denne Meetup er tilrettelagt til at give de danske studerende en mulighed for at tilegne sig viden om ungdomskultur og vilkår for de unge i det område, som de besøger.


De studerende møder en gruppe af unge, som har vidt forskellig baggrund både socialt, kulturelt og religiøst.


Helt praktisk er der tale om en slags "kulturel speeddating", hvor de unge sidder i mindre grupper eller par og taler om de emner der interesserer dem. Formen er en effektiv måde at få øvet spansk og engelsk, men selve samtalen er mindst lige så vigtig. 

HELDAGSTUR - GRANADA


PROGRAM

- Bustransport fra logi til Granada t/r


Gruppen har dagen til rådighed på egen hånd.

Om rejsen

-

Málaga

-

-

Fra 3.400 Kr

ID: P007MAL

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.