True
BARCELONA

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
 med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

BESØG - Parc Güell


PROGRAM

- Entré Gruppe


Parc Güell er endnu et af Antoni Gaudís markante mærker i Barcelonas bybillede. Parken blev opført i perioden 1900-1914 og har sit navn fra den hovedrige sponsor af projektet - Eusebi Güell.


Ideen bag projektet var at parken skulle rumme en haveby efter tanken om at åbne byen  fra de mørke smalle gader til en sund og grøn ramme for byens mere velhavende borgere. Planen faldt dog fra hinanden og der blev kun bygget et par huse og ingen af dem var bygget af Gaudí, som selv boede i et hus i parken helt frem til sin død i 1926., der blev bygget af Francesc Berenguer.

I 1969 blev parken erklæret for et historisk monument med national interesse og er idag optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.


VIRKSOMHEDSBESØG - Bryggeri


PROGRAM

 - Virksomhedsbesøg Bryggeri

- Smagsprøver 3 øl typer


Barcelona oplever, i lighed med mange andre storbyer, at ølproduktion og indtagelse af specialøl er blevet populært. De små mikrobryggerier pibler frem med nye innovative øltyper og koncepter.

På dette virksomhedsbesøg møder I et lokalt mikrobryggeri i Barcelona, som har haft stor succes med deres forretning og øl, som er produceret på lokale råvarer og helt uden kemikalier og tilsætningsmidler.

Besøget indeholder en teknisk gennemgang af arbejdsprocesser, produktion og råvarer og der er sat tid af til en dialog med de studerende.

CITYWALK - Innovation i byrummet


PROGRAM

- Guidet rundvisning i distrikt @22 (ENG/ES)


Fabrikker der arbejder døgndrift. Os og røg bølgende fra store skorstene, som dækker arbejdernes beskedne boliger og mørke uoplyste gader med snavs og dårlig sanitet.


Sådan var der i Barcelonas industrielle distrikter i det 19. århundrede.


Idag er situationen en ganske anden.


Brede gader med god offentlig infrastruktur, udannelsesinstitutioner, innovative virksomheder og grønne områder mellem de nyopførte boligblokke og smukt restaurerede industribygninger.


Vi er i distrikt @22 - Innovationsdistriktet. Det tidligere fabriksdistrikt er som forvandlet efter en af Europas mest ambitiøse byfornyelsesprojekter og nye spændende virksomheder og mennesker former arkitekturen. 


De nye virksomheder er først og fremmest fordelt indenfor 5 sektorer: Informations- og kommunikationsteknologi, medicinsk teknologi, medie, energi og design.
TALK - Cirkulær økonomi


PROGRAM

- Oplæg om innovationsvirksomhed og cirkulær økonomi

- Lille innovationsopgave

- Spørgsmål fra de studerende


Lea er franskmand og direktør i en startup med sæde i Barcelona. Virksomheden leverer madløsninger til virksomheder og afterwork events. Det specielle ved konceptet er at meget af maden er overskud fra lokale fødevareforretninger som betales en fair pris for de usolgte føde- og drikkevarer, som herefter genanvendes og finder et nyt liv i virksomhedens madkoncept.


Udover et erklæret mål om at reducere madspild arbejder virksomheden med at neutralisere sit aftryk - helt ned til emballagen og leveringen af virksomhedens produkter.

VIRKSOMHEDSBESØG - Carsharing


PROGRAM

- Kort rundvisning i virksomheden

- Oplæg om virksomhedens forretningsmodel og produkter

- Spørgsmål fra de studerende


Carsharing eller delebil på dansk vinder frem over hele verdenen. Særligt i storbyerne er det idag blevet forholdsvis besværligt at eje sin egen bil. Hvor skal man parkere og hvor er der en ledig lader til EL-bilen?


Samtidig er der et støt stigende bekymring for klimaet og muligheden for at gøre noget ved klimaproblemerne i alle livets forhold er kommet på dagsordenen i takt med at der sættes mål for nedbringelse af CO2.


Carsharing er løsningen på flere problemer samtidig. I forhold til klimaet er det åbenlyst at færre biler er en del af løsningen - men også økonomisk kan det for mange være mere tålelig at være med i en deleordning - især når man ikke har det store kørselsbehov.


På dette virksomhedsbesøg får de studerende en dybere forståelse af det opadgående marked og de udfordringer der også er.

TALK - Danske unge i Barcelona


PROGRAM

- Lokaleleje

- Oplæg fra unge danskere

- Spørgsmål fra de studerende


I denne Talk møder I danske unge der har valgt at arbejde eller studere i Barcelona. Hvordan er det at forlade den sikre rede og stå på egne ben i en fremmed by og hvor svært at det at klare sig?

Om rejsen

-

Barcelona

-

-

Fra 3.500 Kr

ID: P004BAR

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.