True
AMSTERDAM

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

BUSREJSE


BUSSEN SOM REJSEFORM

At rejse med bus har mange positive sider. 

Først og fremmest er busrejsen en hyggelig og dejlig måde at starte studierejsen på. Med privat bus og dele bus hentes I direkte ved skolen og køres direkte til logiet. Det tager lidt længere tid end en flyrejse - men så får man til gengæld en sjov og hyggelig oplevelse sammen på køreturen.

Klima og busrejse
Vi behøver ikke at gøre det ret kompliceret. En busrejse forurener mindre end tog og meget mindre end en flyrejse. Der er derfor god mening i at tage bussen på studierejser - der hvor rejsetiden er inden for skiven.

Det gode klimaregnskab på en busrejse kræver dog en fyldt bus for rigtig at give mening.

For større grupper fra ca. 40-85 deltagere anbefaler vi en privat bus som løsning. For mindre grupper er en dele bus vejen frem. Dele bus er en god løsning, hvis flere grupper fra samme skole rejser sammen - eller hvor I er med på at dele bus med en anden skole.

For helt små grupper har vi også mulighed for at tilbyde rejsepakker med f.eks. Flixbus.

Vælg mellem:

PRIVAT BUS ELLER DELEBUS
Gruppen/erne afhentes direkte ved skolen og køres direkte til logiet i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Video eller DVD anlæg
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Erfarne og flinke chauffører
- Mulighed for forudbestilt catering
- Pauser og ruteplan planlægges med gruppen indenfor chaufførens køre/hviletid
- Kan CO2 kompenseres

FLIXBUS ELLER ANDET SELSKAB
Gruppen afhentes ved aftalt mødested i Danmark og køres direkte til aftalt afsætningssted i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Kan CO2 kompenseres

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
 med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

VIRKSOMHEDSBESØG - Grøn arkitektur


PROGRAM

- Rundvisning (ENG) 

- Spørgsmål fra de studerende


Som sektor er byggeri blandt de mest forurenende og i Danmark regner vi normalt med at byggesektoren står for ca. 35% af alt affald og op mod 20% af al CO2 udledning. På den baggrund er der stor fornuft i at udfordre alle processer i et grønt perspektiv fra materialer og byggeproces til bygningens daglige "liv" med forbrug af EL og vand samt husholdningsaffald og sidenhen genanvendelse af byggematerialer.  


Amsterdam er med helt fremme i forhold til grønt byggeri og på dette virksomhedsbesøg skal I besøge en bygning midt i Amsterdam, som har indkorporeret mange helt nye grønne tanker.
VIRKSOMHEDSBESØG - Grøn arkitektur


PROGRAM

- Rundvisning (ENG)

- Præsentation af grønne projekter 

- Spørgsmål fra de studerende


I disse år er der stor fokus på den grønne omstilling og særligt i de store byer er der et stigende behov for grønne løsninger, der kan matche en stigende bevidsthed om at også byerne skal være bæredygtige leve- og arbejdssteder.


Ud over den grønne arkitektur, som er fundamentet for den fremtidige byudvikling, er også selve indretningen og brugen kommet i fokus.


Her besøger I en design virksomhed der har specialiseret sig i grønne løsninger. Projekterne kan være alt fra et sammenhængende havemiljø i en kontorbygning eller et hotel til en grøn tagetage i en beboelsesejendom der giver beboerne mulighed for delvis selvforsyning.


Projekterne er mange og utroligt kreative. 
BESØG - Van Gogh Museum


PROGRAM

- Entré Gruppe

- Guidet rundvisning


Lille Vincent blev født i byen Zundert som søn af en lokal præst og del af en stor børneflok. Skolen var ikke lige sagen og hverken et ophold på en kostskole eller mellemskolen i Tilburg kunne rigtig fange hans interesse. Hans første indtræden i kunstverdenen blev hans arbejde hos en en international kunsthandler - først i Haag og senere i London.


I 1875 kom Vincent så til Paris og i den periode mister han interessen for sit arbejde, bliver tiltagende religiøs og bliver så fyret. Han vender tilbage til England uden den store succes.


Herefter følger nogle år hvor arbejde og siden et præstestudie er uden succes for Vincent. Han er fortsat meget præget af sit religiøse indre liv, men heller ikke her slår han rigtig til i forhold til at gøre det til en karriere.


Vincent havde gennem årene korresponderet ivrigt med sin bror Theo, som har set Vincents illustrationer i brevene og han anbefaler Vincent at forfølge tegningen som en karriere.


Vincent ser lyset i kombinationen af hans religion og kunsten. Han tager til Brussels for at leve kunsterlivet. Han har ingen indtægt og opretholder livet med støtte fra sin bror.


De næste år forfølger Vincent sin ambition om hele tiden at udvikle sig som kunstner, hele tiden med finansciel støtte fra hans bror. Forældre er derimod ikke imponerede af ham og særligt ikke da han i en periode har et forhold til en tidligere prostitueret.


På den kunsteriske side var Vincent nu så dygtig at han foreslog sin bror, der var kunsthandler i Paris at han skulle prøve at sælge Vincents billeder, men hans stil var ikke oppe i tiden og det mislykkedes totalt.


Efter faderens død i 1885 flytter Vincent til Antwerpen i en kort periode for så at tage til hans bror i Paris. I den efterfølgende periode finder Vincent inspirationen i tidens farverige stil. Efter et par år i Paris bliver det hastige byliv for meget for Vincent og han søger det stille liv i Provence og opretter et kunsterkollektiv, som dog ender med kun at blive ham selv og Gauguin. Til at begynde med var samarbejdet meget frugtbart, men det skulle snart vise sig at de to egoer havde et meget forskelligt syn på kunst og arbejdsformer i almindelighed.


Samarbejdet kulminerer da Vincent i, hvad der vel kun kan beskrives som en psykotisk episode, skærer det meste af sit ene øre af og giver det til en lokal prostitueret. Han indlægges og efter sin udskrivelse arbejder han videre - alene og psykisk meget ustabil. Han indlægges igen i et helt år, men forbliver produktiv under hele indlæggelsen. I 1890 forlader han hospitalet og bosætter sig i Auvers og, for en stund, får han lidt ro og bliver mere stabil. Han er fortsat utrolig produktiv og i denne periode får hans værker mere og mere opmærksomhed i Paris.


Nuheden om at hans bror vil starte sin egen virksomhed får dog Vincent til at frygte for sin økonomiske fremtid og ingen synes istand til at overbevise ham om at fremtiden er lys. Bekymringerne og hans ustabile psyke er formentlig grunden til at Vincent i juli 1890 går ud på en mark og skyder sig selv i brystet. Alvorligt såret når han tilbage til sin bolig og dør to dage senere med broderen Theo ved sin side.


Vincent Van Gogh efterlod sig over 850 malerier og mere end 1300 tegninger.


Museets hjemmeside er et godt værktøj til planlægning af besøget - https://www.vangoghmuseum.nl/en/visit/school-groups

Om rejsen

-

Amsterdam

-

-

Fra 2.800 Kr

ID: P004AMS

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.