True
NEW YORK

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOTEL

For dem der ønsker lidt mere komfort tilbyder Venga Travel ophold på turistklasse hotel, hvor eleverne bor 2-4 sammen med bad på værelset. Prisen er en del højere end et hostel og det må forventes at der er flere regler i forhold til ophold på hotellet og særligt i forhold til støj.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæder inkl.
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Buffet

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Logiet vælges i forhold til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel afstand fra logiet.


Navngivet hotel med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

SKOLEBESØG - Universitet


PROGRAM

- Rundvisning på skolen


Efter gymnasiet skal mange studerende videre i deres akademiske liv og en del vælger at studerende en periode i udlandet.


På dette skolebesøg møder i det amerikanske campusliv på ét af New Yorks anerkendte universiteter.


Rundvisningen forestås af såkaldte "Undergraduate students" der svarer på spørgsmål om de studerendes studie- og hverdagsliv samt universitets opbygning.

BESØG - NGO Folkekøkken


PROGRAM

- Besøg hos folkekøkken

- Oplæg om NGOens arbejde

- Spørgsmål fra de studerende

- Deltagelse i madudlevering


I USA er en stor del af den sociale omsorg for samfundets udsatte grupper baseret på en lang tradition for frivilligt arbejde og private donationer.


Langt de fleste amerikanere deltager således i frivilligt arbejde typisk gennem deres kirke, sportsklub eller en organisation i nabolaget og samtidig er donationer en fast udgiftspost hos dem der har et økonomisk overskud at dele af.


Studierejsen er en perfekt ramme for at deltage i frivilligt arbejde, for på den måde at give noget til lokalsamfundet. Samtidig giver aktiviteten et mere komplekst indblik i de sociale, økonomiske og kulturelle problemstillinger der arbejdes med.

BESØG - Storytelling i Central Park


PROGRAM

- Deltagelse i storytelling

- Spørgsmål fra tilskuerne


Siden 1956 har Central Park været rammen for oplæsning af H.C. Andersen oplæsning hver lørdag. Oplæsningen forestås af forskellige kulturpersonligheder og foregår ved H.C. Andersen statuen i parken, der er placeret smukt på vestsiden af den legendariske Conservatory Pond.


Arrangementet arrangeres af The H.C. Andersen Storytelling Center som er en non profit organisation der tilbyder oplæsning til forskellige målgrupper - primært skolebørn.


Som en del aktiviteten vil de studerende oplæse en H.C. Andersen historie og svare på spørgsmål fra de fremmødte tilskuere omkring Danmark.

TALK - Danske unge i New York


PROGRAM

- Lokaleleje

- Oplæg fra unge danskere

- Spørgsmål fra de studerende


I denne Talk møder I danske unge der har valgt at arbejde eller studere i New York. Hvordan er det at forlade den sikre rede og stå på egne ben i en fremmed by og hvor svært at det at klare sig?

BASKETBALL - Brooklyn Nets


PROGRAM

- Entré Gruppe


Game night in Brooklyn!


Brooklyn Nets er bydelens store stolthed og ét af kun to hold fra New York i den bedste basketball liga NBA. Nets spiller sine hjemmekampe i Barclays Center, der med sine futuristiske former ligger centralt placeret i Brooklyn på Atlantic Avenue.


Modstanderhold afhænger af rejsetidspunkt. 

WORKSHOP - Kvartersanalyse


PROGRAM

- Besøg på egen hånd i forskellige kvarterer i Brooklyn

- Workshop

- Fremlæggelse


New York er en fantastisk by af mange grunde men måske særligt fordi den er så forskellig. Med få gaders mellemrum kan man se alle typer af mennesker, kulturer og arkitektur.


I denne workshop skal de studerende beskæftige sig med observation og analyse af forskellige kvarterer i bydelen Brooklyn.


Dagen starter med et observation hvor de studerende bevæger sig ud i grupper til forskellige forudbestemte områder, hvor de indsamler information på baggrund af observationer af eksempelvis: arkitekturen, infrastrukturen og forretningslivet. Hertil laver de studerende små interviews med folk på gaden. Hele operationen fotodokumenteres.


Hjemme igen laver de studerende et gruppearbejde under ledelse af en lokal fotograf, som munder ud i en præsentation der afholdes for de øvrige grupper.


BESØG - Søndagsmesse i St. Patricks Cathedral


PROGRAM

- Messe


En søndagsmesse i St. Patricks Cathedral er altid en oplevelse uanset om man er troende eller ej.


St. Patricks er en katolsk kirke på Manhattan. Den er bygget i nygotisk stil og opført fra 1858-1878. Kirken er udover at være kirke for lokalområdet også sæde for ærkebiskoppen af New York.

Om rejsen

-

New York

-

-

Fra 8.400 Kr

ID: P003NEW

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.