True
BARCELONA

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

LA SAGRADA FAMILIA


PROGRAM

- Entré Gruppe

- Guidet rundvisning (ENG)

- Audiophones


La Sagrada Familia er en arkitektonisk kraftpræstation af en kirke som er udtænkt af den verdensberømte katalanske arkitekt Antoni Gaudí og kirken betragtes som hans absolutte svendestykke - selvom den nu knap 100 år efter påbegyndelsen fortsat ikke er færdig. Men der er håb forude og man bygger for fuld kraft for at være klar i 100 året i 2026.


Gaudí havde selv humoren i behold omkring den langsomme proces - "Min klient har ikke travlt".


Gaudí døde selv i 1926 og siden har andre arkitekter fortsat arbejdet.


Kirken er i nygotisk stil med fire fantastiske spindelformede tårne inspireret af kubismen og med en sand overflod af dekorationer i stilen Art Nouveau.

VIRKSOMHEDSBESØG - Bryggeri


PROGRAM

 - Virksomhedsbesøg Bryggeri

- Smagsprøver 3 øl typer


Barcelona oplever, i lighed med mange andre storbyer, at ølproduktion og indtagelse af specialøl er blevet populært. De små mikrobryggerier pibler frem med nye innovative øltyper og koncepter.

På dette virksomhedsbesøg møder I et lokalt mikrobryggeri i Barcelona, som har haft stor succes med deres forretning og øl, som er produceret på lokale råvarer og helt uden kemikalier og tilsætningsmidler.

Besøget indeholder en teknisk gennemgang af arbejdsprocesser, produktion og råvarer og der er sat tid af til en dialog med de studerende.

BESØG - Parc Güell


PROGRAM

- Entré Gruppe


Parc Güell er endnu et af Antoni Gaudís markante mærker i Barcelonas bybillede. Parken blev opført i perioden 1900-1914 og har sit navn fra den hovedrige sponsor af projektet - Eusebi Güell.


Ideen bag projektet var at parken skulle rumme en haveby efter tanken om at åbne byen  fra de mørke smalle gader til en sund og grøn ramme for byens mere velhavende borgere. Planen faldt dog fra hinanden og der blev kun bygget et par huse og ingen af dem var bygget af Gaudí, som selv boede i et hus i parken helt frem til sin død i 1926., der blev bygget af Francesc Berenguer.

I 1969 blev parken erklæret for et historisk monument med national interesse og er idag optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.


HELDAGSTUR - Virksomhedsbesøg og Montserrat


PROGRAM

- Bustransport logi - aktivitet t/r

- Reservation Gruppe - Cavas Freixenet

- Rundvisning Freixenet

- Besøg ved Montserrat


På denne heldagstur er der indlagt to aktiviteter. Først et virksomhedsbesøg hos Cavas Freixenet og derefter et besøg på Montserrat.


Freixenet er verdens største producent af mousserende vine og samtidig Spaniens største eksportør af cava. I 1941 lancerede virksomheden deres hovedprodukt Carta Nevada og i 1974 fik de endnu en kæmpe succes med endnu en cava, som mange kender fra nytårsaften. Siden har virksomheden opkøbt en række mindre vinproducenter og står idag med et stærkt internationalt produkt sortiment.


Efter virksomhedsbesøget kører bussen videre til Montserrat, hvor der er sat tid af til en trekking tur og/eller et besøg ved klostret, som er kendt for "Den Sorte Madonna". Klostret bebos idag af ca. 70 munke og gæstende munke og lærde.


Naturen omkring klostret er fantastisk med sin karakteristiske takkede profil og de rundede klippeformationer og der er flere forskellige muligheder for at få strakt benene på én af de mange markerede ruter.
Om rejsen

-

Barcelona

-

-

Fra 3.300 Kr

ID: P003BAR

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.