True
MADRID

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
 med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

BESØG - Reina Sofia Museum


PROGRAM

- Entré Gruppe


Reina Sofia er Spaniens nationale museum for kunst fra det 20. århundrede. Museet er hovedsagligt dedikeret til spansk kunst og har nogen af de bedste udstillinger af kendte spanske kunstnere som Picasso, Dalí og Miro. Sammen med en enorm mængde af mindre samlinger af alle slags værker er Reina Sofia en af verdens største udstillinger af moderne samtidskunst.


Mange besøger selvfølgelig museet for at se berømte værker som Picassos "Guernica", men der er mange muligheder for at bruge museets aktiviteter. De er godt beskrevet på deres hjemmeside: https://www.museoreinasofia.es/en


BESØG - El Prado museum


PROGRAM

- Entré Gruppe


Prado Museet huser en af verdens største kunstsamlinger med en fantastisk og meget berømmet samling af spanske og europæiske kunstere. Museet er selvsagt mest kendt for sin enorme klassiske samling af over 3000 malerier. Et besøg er en sand tour de force gennem udstillingen med Velásquez, Goya og El Greco som blot et lille udpluk af sande mesterværker på den spanske side. Men også europæiske koryfæer som Botticelli, Caravaggio og Rembrandt er stærkt repræsenterede.


Museets hjemmeside er et godt værktøj til planlægning af besøget - https://www.museodelprado.es/en/learn
CYKLING


PROGRAM

- Cykelleje

- Hjelm

- Flaske vand

- Medkørende guide (ENG/ES)


Guidet cykeltur gennem smukke Madrid. Guiden viser jer alle de mest ikoniske sights i centrum af byen: Templo de Debod, Palacio Real, Plaza de la Villa, Mercado San Miguel, Plaza Mayor, Plaza de Santa Ana, Barrio de las Letras, Museo de Prado, Parque El Retiro og puerta de Alcalá.

TALK - Partiet VOX


PROGRAM

- Lokaleleje

- Oplæg fra Cand. scient pol.

- Spørgsmål fra de studerende


Vox er den nye store ubekendte i spansk politik. Partiet blev grundlagt i 2013 af udbrydere fra Partido Popular (PP) og er ledet af Santiago Abascal.


Med fremkomsten af VOX er der sket netop det som mange ville have forsvoret i et tidligere facistisk diktatur - men ikke desto mindre er VOX et fuldtonet højrenationalistisk parti med meget klare meninger om: Indvandring, kvinders rettigheder, arbejdsløshed, centralisering og ikke mindst alt hvad der lugter af katalansk selvstændighed.


Partiet stillede først op til Europaparlamentet tilbage i 2014 og kom lige netop ikke ind. Ved de nationale valg i 2015 og 2016 var der heller ikke den store tilslutning. Men så kom terrorangrebet i Barcelona og urolighederne i forbindelse med det catalanske ønske om selvstændighed i 2016 og partiet oplevede en medlemsfremgang på 20% på 40 dage.


Ved valget i 2019 fik VOX næsten 11% af stemmerne og sidder nu også i Europaparlamentet.MADSKOLE


PROGRAM

- Madkursus


Mad er vigtigt i Spanien og når man ikke lige spiser mad - så taler man tit om mad. På dette madkursus får de studerende et lille indblik i et par almindelige spanske retter under kyndig vejledning af madskolens personale.


Aftenens menu er: Salmorejo, Tortilla de Patatas, Paella og til dessert en dejlig Tarta de Santiago.

Om rejsen

-

Madrid

-

-

Fra 3.800 Kr

ID: P002MAD

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.