True
BARCELONA

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rejseplan

FLYREJSE


OM FLYREJSER
Trods sit lidt blakkede ry på den grønne front, så er flyrejsen stadig den bedste rejseform, når det handler om effektiv rejsetid.

Venga Travel benytter alle tilgængelige flyselskaber, når vi booker. Vores vigtigste parameter er pris, da flyrejsen er en stor del af studierejsens samlede økonomi.

Vigtige ting at overveje:

Vær tidligt ude

- Flyrejser sættes til salg fra op til 11 måneder før afrejse. Vi anbefaler at I får lavet et uforpligtende tilbud
   hos Venga Travel, Så er vi klar til at slå til når flyprisen er mest attraktiv

Kan I være fleksible på rejsedage?

- Det giver ofte bedre muligheder for at finde en billig afgang til jer.

Vælg alternative rejseuger

- Vi er klar over at skoleåret har sin faste rytme.
   Erfaringen siger at perioden fra november - februar er en del billigere end resten af året.

Rejs på flere afgange

- For store grupper kan det være en fordel at dele sig på flere flyafgange.

En flyrejse til Amsterdam indeholder:

- Samlet flyrejse for hele gruppen.
   Flyselskab afgøres ved bestilling af rejsen på baggrund af pris og udbud
- Indrapportering af navne til flyselskab
- E- Ticket fremsendes med øvrige rejsedokumenter 7 dage før afrejse
- Sæde
- 1 x Underseat bag eller 1 x håndbagage 10 kg. 
- 1 x kuffert 20-25 kg.

BUSREJSE- TRANSFER LUFTHAVN


LUFTHAVN - LOGI t/r

Gruppen afhentes i ankomsthallen og køres direkte til logiet.


Privat bus med følgende standard:


- Turistbus med flystole

- Aircondition

- Minikøkken eller køleskab

- Video eller DVD anlæg

- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

BESØG - Parc Güell


PROGRAM

- Entré Gruppe


Parc Güell er endnu et af Antoni Gaudís markante mærker i Barcelonas bybillede. Parken blev opført i perioden 1900-1914 og har sit navn fra den hovedrige sponsor af projektet - Eusebi Güell.


Ideen bag projektet var at parken skulle rumme en haveby efter tanken om at åbne byen  fra de mørke smalle gader til en sund og grøn ramme for byens mere velhavende borgere. Planen faldt dog fra hinanden og der blev kun bygget et par huse og ingen af dem var bygget af Gaudí, som selv boede i et hus i parken helt frem til sin død i 1926., der blev bygget af Francesc Berenguer.

I 1969 blev parken erklæret for et historisk monument med national interesse og er idag optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.


HELDAGSTUR - Salvador Dalí Museum og Girona


PROGRAM

Bustransport logi - aktivitet t/r
- Entré Gruppe - Salvador Dalí Museum
- Stop i Girona


I 1904 blev Salvador Dalí født i Figueres som søn af en lokal notar og en mor af god borgerlig familie fra Barcelona. Den unge Salvador var et uregerligt og temperamentsfuldt multitalent fra dag 1 og heller ikke uden selvtillid. Hvilket kom til udtryk da han ikke ville lade sig eksaminere på Det Kongelige Akademi for billedkunst i Madrid, men den begrundelse af man ikke forstod hans værker.


I slutningen af 20erne kastede han sig med fuld kraft ind i surrealismen og er idag verdenskendt for sine malerier, skulpturer, smykker, film og fotografier.


Efter udstillingen kører bussen videre til et besøg i Girona, hvor der er sat tid af til at opleve byen på egen hånd.

BESØG - Casa Milá


PROGRAM

- Entré Gruppe

- Guidet rundvisning (ENG)


Casa Milá - populært også kaldet La Pedrera (Stenbruddet) er både et monoment og et bygningsværk som blev opført som privatbolig for den hovedrige forretningsmand Pedro Milá y Camps i 1910.


Arkitekten var selvfølgelig den meget populære arkitekt Antoni Gaudí, som forstod at sætte den offentlige dagsorden med sine fantastiske ideer. Denne bygning som blev Gaudís sidste projekt, var ingen undtagelse og var meget kontroversiel pga. sin ukonventionelle facadebeklædning, twistede balkoner og tag med de karakteristiske skulpturer.CITYWALK - Arkitektur & Matematik


PROGRAM

- Guidet rundvisning i Barcelona (ENG/ES)


Denne citywalk viser Barcelonas spændende arkitektur og giver et indblik i de tanker der ligger bag. Samtidig henvender den sig specielt til faget matematik.


På ruten ser I: Naves de las Atarazanas Reales, Palacio Güell, Mercado de la Boquería, Hospital de la Santa Creu, Casa Calvet, Casa Batlló og Casa Milá.


Ruten kan yderligere tilpasses til dagen efter gruppens ønsker og guidens anbefalinger.
Om rejsen

-

Barcelona

-

-

Fra 3.600 Kr

ID: P002BAR

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.