True
AMSTERDAM

Lorem ipsum dolor

Test text

Rejseplan

BUSREJSE


BUSSEN SOM REJSEFORM

At rejse med bus har mange positive sider. 

Først og fremmest er busrejsen en hyggelig og dejlig måde at starte studierejsen på. Med privat bus og dele bus hentes I direkte ved skolen og køres direkte til logiet. Det tager lidt længere tid end en flyrejse - men så får man til gengæld en sjov og hyggelig oplevelse sammen på køreturen.

Klima og busrejse
Vi behøver ikke at gøre det ret kompliceret. En busrejse forurener mindre end tog og meget mindre end en flyrejse. Der er derfor god mening i at tage bussen på studierejser - der hvor rejsetiden er inden for skiven.

Det gode klimaregnskab på en busrejse kræver dog en fyldt bus for rigtig at give mening.

For større grupper fra ca. 40-85 deltagere anbefaler vi en privat bus som løsning. For mindre grupper er en dele bus vejen frem. Dele bus er en god løsning, hvis flere grupper fra samme skole rejser sammen - eller hvor I er med på at dele bus med en anden skole.

For helt små grupper har vi også mulighed for at tilbyde rejsepakker med f.eks. Flixbus.

Vælg mellem:

PRIVAT BUS ELLER DELEBUS
Gruppen/erne afhentes direkte ved skolen og køres direkte til logiet i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Video eller DVD anlæg
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Erfarne og flinke chauffører
- Mulighed for forudbestilt catering
- Pauser og ruteplan planlægges med gruppen indenfor chaufførens køre/hviletid
- Kan CO2 kompenseres

FLIXBUS ELLER ANDET SELSKAB
Gruppen afhentes ved aftalt mødested i Danmark og køres direkte til aftalt afsætningssted i Amsterdam t/r.

Bussen vil have følgende standard:
- Turistbus med flystole
- Aircondition
- Minikøkken eller køleskab
- Toilet samt andre moderne bekvemmeligheder
- Kan CO2 kompenseres

HOSTEL

Hostels er den perfekte blanding af gode værelsespriser, god beliggenhed og et ungt miljø, hvor eleverne passer ind.

Venga Travel har gode aftaler med en række hostels centralt i Berlin for dem der vil være tæt på og ligeledes flere gode hostels lidt udenfor centrum i mere rolige omgivelser.

- Elever i delt flersengsværelse
- Kønsopdelt for både værelse, bad og toilet
- Lærere i eneværelse med eget bad
- Sengetøj inkl.
- Håndklæde skal medbringes
- Gratis WiFi inkl.
- Rengøring inkl.
- 1/4 pension - Morgenmad Continental

Venga Travel bruger meget tid på at udvælge de logier vi samarbejder med. Vi lægger særlig vægt på at logiet er rent og pænt samt at personalet er vant til at håndtere unge rejsende og deres behov.

Samtidig er valget af logiet tilpasset til det fagprogram der indgår i studierejsen, således at aktiviteterne ligger i komfortabel gåafstand fra logiet såvidt muligt.

Navngivet hostel 
 med adresse indsættes når du modtager et prisfast tilbud fra Venga Travel.

RUNNING 13K


PROGRAM

- Guidet løbetur

- Flaske vand


Byen sover stadig - det er tidlig morgen og det er tid til at opleve byen på en anderledes og aktiv måde. På denne guidede løbetur med en lokal guide oplever I nogen af byens mange seværdigheder.


Turen går langs kanalerne forbi de mange smukke huse. Der gøres stop bl.a. ved Dam pladsen og det kongelige palads samt Rijksmuseum.


Turen foregår i et roligt pace og dækker en distance på 13 km. med start direkte fra logiet.


En frisk måde at få startet dagen på.


 

BESØG - NGO Folkekøkken


PROGRAM

- Rundvisning i projektet

- Madlavning og servering for projektets brugere


De studerende besøger et lokalt suppekøkken der betjener områdets hjemløse og deltager i projektets daglige arbejde, som veksler mellem sociale og praktiske opgaver.


VIRKSOMHEDSBESØG - Grønne fødevarer


PROGRAM

- Rundvisning på virksomheden (ENG)

- Oplæg om virksomhedens arbejdsprocesser og forretningsmodel

- Spørgsmål fra de studerende


Bæredygtige fødevarer er en vigtig hjørnesten i den kommende grønne omstilling på globalt plan. Det traditionelle landbrug kæmper med både rentabilitet, image og evne til at være medvirkende når talen falder på reel bæredygtighed. 


Det traditionelle landbrug er som at vende en supertanker og det tager som bekendt tid.


Det har givet plads til en lang række startups der med vekslende succes giver et bud på en alternativ cirkulær produktion, som kan give et delvist svar på nogen af de problemstillinger der ses ved de traditionelle produktionsmetoder.


Lidt overraskende er byerne blevet en del af nytænkningen. Mange initiativer har vist at lokalt funderede produktioner på hustage og i grønne område kan bringe byrummet i spil som produktionssted.


Vertical farming er en anden tendens der springer frem i verdens byer. Her dyrkes urter, blomster og bladgrønt i indendørs anlæg i byen.


På dette virksomhedsbesøg besøger I et vertikalt produktionssted som efter mange vanskeligheder med store investeringer, høje drifts- og energiomkostninger og et kuldsejlet projekt nu har fundet en holdbar forretningsmodel og på den baggrund har igangsat en cirkulær produktion og afsætning i stor skala.
VIRKSOMHEDSBESØG - Grøn Teknologi


PROGRAM

- Rundvisning på virksomheden (ENG)

- Oplæg om virksomhedens arbejdsprocesser og forretningsmodel

- Spørgsmål fra de studerende


Idag er vores mobiltelefon centrum for mange af dagens gøremål og hele vores online identitet kan nås med få tryk på skærmen. Men det er faktisk ikke længere siden end år 2000 at Ericsson introducerede deres R380 model som den første "Smartphone" og siden er det gået stærkt til et niveau hvor vi idag vel egentlig har det vi skal bruge og mere til.


I takt med den teknologiske udvikling og fremkomsten af den grønne omstilling er fokus i nogen grad flyttet til idag også at omfatte andre aspekter af mobilens liv og herunder også bæredygtighed og etik.


Vi taler idag om de forhold der er gældende i omkring produktionen. Er der gode forhold for arbejderen, der bygger mobilen? Er råstofferne der bruges i mobilen udvundet på forsvarlig vis? Hvordan belaster produktet miljøet? og hvilken livscyklus har produktet?


På dette virksomhedsbesøg besøger I en produktionsvirksomhed der ønsker at tilføje en positiv indflydelse på tværs af værdikæden fra minedrift til fremstilling og grønne livscyklus.

Om rejsen

-

Amsterdam

-

-

Fra 3.100 Kr

ID: P002AMS

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.