Rejsedage

5 – 6

Rejseperiode

Hele året

Elev pris

Fra 3.800,-

By

Barcelona

Gruppestørrelse

Fra 10 deltagere

Dette program er med i elevprisen

Camp Nou

Tour på det verdensberømte stadion Camp Nou med plads til 90.000 tilskuere. Besøg på hele stadion: Trofærummet, Tilskuerpladserne, Banen og udskiftningsbænk, Omklædning, Spillertunnel, Presseområde og så er der selvfølgelig – “Exit through the giftshop”.

  • Entré

Parc Güell

Parc Güell (1900-1914) af Antoni Gaudí (1852-1926) i Barcelonas Gràcia-kvarter er et parkkompleks med mange spændende arkitektoniske elementer.

Mæcenen og industrimagnaten Eusebi Güell i Bacigalupi (1846-1918) gav Gaudí til opgave at udforme komplekset. Güells oprindelige ide var at skabe et beboelsesområde for velhavere inspireret af den engelske “Garden City Movement”.

Havebyerne skulle være små byområder omgivet af grønne områder, og der skulle være balance mellem beboelsesområder, industri og landbrug, gode indkøbsmuligheder og kulturelle institutioner. De nye byområder skulle give den livskvalitet, som overfyldte og beskidte industribyer ikke kunne byde på. Güell ønskede en haveby efter Howards koncept, dog kun for overklassen. Barcelonas os, syndighed og klassekamp skulle ikke være nærværende, men byen skulle kunne iagttages på afstand.

  • Entré

La Sagrada Familia

Sagrada Família, eller mere formelt Temple Expiatori de la Sagrada Família, er en ufærdig kirke, der betragtes som arkitekten Antoni Gaudís mesterværk. Sagrada Família betyder på catalansk Hellige Familie. Det er et romersk-katolsk nygotisk bygningsværk fra anden halvdel af 1800-tallet. Efter uoverensstemmelser mellem foreningen som stod for bygningsværket og den originale arkitekt Francesc del Villar, blev Gaudí sat på projektet 1884, hvorefter designet blev fuldstændig ændret. Han arbejdede på dette projekt i over 40 år, hvor de sidste 15 år af hans liv var fuldstændig dedikeret til byggeriet. Angående den ekstremt langsomme proces skulle Gaudí efter sigende have spøgt: “Min klient har ikke travlt”.

  • Entré
  • Guidet rundvisning (Eng)

CityWalk

En guidet rundtur i Barcelona. I ser følgende på ruten: Svævebanen ved havnen, Naves de las Atarazanas Reales – Gammelt flådeanlæg, Palacio Güell, Mercado de la Boquería – Marked, Hospital de la Santa Creu, Casa Calvet – Casa Batlló – Casa Milà

Ruten tilpasses ønsker og guidens anbefalinger på dagen.

  • Guidet byvandring (Eng)

Med i prisen er også

Fly

København – Barcelona direkte
– Sæde
– Bagage inkl. – Håndbagage/10 kg.
– Bagage inkl. – Kuffert/23 kg.

logi

Centralt beliggende hostel

– Elever i delt flersengsværelse
– Lærere i eneværelse

Morgenmad
– Continental

Transfer

Transfer lufthavn
– Málaga lufthavn – logi t/r

Bestil overslag/tilbud på denne pakke

Hvis du er interesseret i et uforpligtende overslag eller tilbud på denne pakke – Så udfyld nedenstående og så kontakter vi dig.

Programmer med lignende indhold

© Copyright - Venga Travel 2018