Rejsedage

5-6

Rejseperiode

Hele året

Elev pris

Fra 3.000,-

By

Barcelona

Gruppestørrelse

Fra 10 deltagere

Dette program er med i elevprisen

La Sagrada Familia – Matematik

Sagrada Familia er Gaudís hovedværk og et arkitektonisk mesterstykke under stadig konstruktion. Omvisningen består af den generelle omvisning på ca. 75 min., og derefter er der en speciel matematikrundvisning med særligt fokus på geometri.

  • Entré og hovedtelefoner
  • Generel rundvisning med guiden fra Sagrada Familia (Eng)
  • Speciel matematikrundvisning med matematikguide fra Venga Travel

Parc Güell

Parc Güell (1900-1914) af Antoni Gaudí (1852-1926) i Barcelonas Gràcia-kvarter er et parkkompleks med mange spændende arkitektoniske elementer. Mæcenen og industrimagnaten Eusebi Güell i Bacigalupi (1846-1918) gav Gaudí til opgave at udforme komplekset. Güells oprindelige ide var at skabe et beboelsesområde for velhavere inspireret af den engelske “Garden City Movement”.
Havebyerne skulle være små byområder omgivet af grønne områder, og der skulle være balance mellem beboelsesområder, industri og landbrug, gode indkøbsmuligheder og kulturelle institutioner. De nye byområder skulle give den livskvalitet, som overfyldte og beskidte industribyer ikke kunne byde på. Güell ønskede en haveby efter Howards koncept, dog kun for overklassen. Barcelonas os, syndighed og klassekamp skulle ikke være nærværende, men byen skulle kunne iagttages på afstand.

  • Entré

Matematik Eksperimentarium

Eksperimentariet består af sale med forskellige matematiske temaer. Den guidede rundvisning fører gruppen gennem de enkelte temaer, som forklares af eksperimentariets matematik guide. Der løses forskellige opgaver løbende gennem rundvisningen, og til sidst er der mulighed for fri leg.

  • Entré
  • Guidet rundvisning (Eng)

CityWalk – Gaudí

Byvandring med fokus på Gaudí og arkitektur.

  • Guidet rundvisning (Eng)
  • Besøg ved de vigtigste bygninger

Med i prisen er også

Fly

København – Barcelona direkte
– Sæde
– Bagage inkl. – Håndbagage/10 kg.
– Bagage inkl. – Kuffert/20 kg. x 2

logi

Centralt beliggende hostel

– Elever i delt flersengsværelse
– Lærere i eneværelse

Morgenmad
– Continental

Transfer

Transfer lufthavn
– Málaga lufthavn – logi t/r

Bestil overslag/tilbud på denne pakke

Hvis du er interesseret i et uforpligtende overslag eller tilbud på denne pakke – Så udfyld nedenstående og så kontakter vi dig.

Programmer med lignende indhold

© Copyright - Venga Travel 2018