Vi gør dit liv lettere

Tilrettelæggelsen af en studierejse er et kæmpe arbejde og et stort ansvar.

Med Venga Travel som samarbejdspartner er du i førersædet, men slipper for alt det besværlige og tidskrævende. Samtidig har du en garanti for, at det faglige program har høj kvalitet og at de lokale samarbejdspartnere overholder deres aftaler.

Alt kan lade sig gøre hos Venga Travel, og aktiviteterne kan blandes på kryds og tværs.

For at understrege fleksibiliteten er vores hjemmeside opbygget af eksempler fra tidligere gruppers programmer og faglige temaer, som understøtter de enkelte fag.

Gå på opdagelse og kontakt os – så sammensætter vi et helt uforpligtende tilbud, der passer til lige netop dit behov.

Venga Travel er one-stop studierejser med alt samlet i én pakke – let og fleksibelt

Vores ide

Vores udgangspunkt er fagligt indhold.

Lidt populært sagt designer vi lige netop den indholdspakke, du ønsker dig – og så sætter vi fly og logi bagpå.

Venga Travel er en dansk rejsearrangør på den måde, at vi er medlem af den danske rejsegarantifond og hele moletjavsen – men operationen er drevet fra vores destinationer med lokalkendskab og et netværk, som ikke findes bedre.

Vi er indholds-nørder, og for os er en veltilrettelagt studierejse den perfekte blanding af fagligt indhold og sociale oplevelser.

Med Venga Travel får du derfor det bedste af begge verdener – En dansk samarbejdspartner og et fantastisk lokalt netværk.

Hvem er vi

Du vil sikkert også gerne vide lidt om os?

Venga Travel ejes af Mette og Jesper Kühnel.
Det er Mette, der er direktøren for det hele, og det er også hende, der har den daglige kontakt til vores kæmpe netværk. Jesper er mere på den administrative del af biksen.

Hos Venga Travel lever vi konceptet. Privat har vi nu været i Spanien i 12 år og har i den periode levet en spansk hverdag med vores 3 børn.

I 2013 startede vi Venga Travel – helt lokalt uden for Málaga, og siden har vi udvidet vores tilbud til resten af Andalusien og siden til hele Spanien.

Aktuelt arbejder vi med bemandede destinationer i Málaga, Barcelona og Madrid samt en hær af såkaldte “Fixere” rundt om i hele Spanien.

Et kig i laboratoriet…

Undervisningen er godt i gang for vores efterårsgrupper på Venga HUB i Málaga.

Lærerne glæder sig til de nye grupper der ankommer i næste uge.

Få besked som den første – Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores løbende opdateringer, så bliver du den første til at få info om vores nyeste programmer, destinationer og tilbud.

© Copyright - Venga Travel 2018