En Fortryllende Afkrog

Madrid

“I skyggen under trækronerne stod den fineste stol i pileflet. Det var på samme tid et overvældende og ydmygt syn. Det virkede både mystisk og logisk.”

Sidste år tog jeg på vandretur i et par måneder, og det tiltalte mig virkelig, det der med at koble fuldstændigt af og bare nyde naturen og stilheden. Så i går havde jeg bestemt mig for at gå hen til Reina Sofía, men da jeg stod foran museet, blev jeg grebet af den her velkendte lyst til bare at gå, så jeg fortsatte ligeud indtil jeg nåede et godt stykke udenfor byen.

Det var et godt kald, for jeg fandt en lille, fortryllende afkrog, som jeg blev enormt betaget af. Der var to træer, hvis blade jeg ikke kunne identificere, men de var meget karakteristiske, og i skyggen under trækronerne stod den fineste stol i pileflet. Det var på samme tid et overvældende og ydmygt syn. Det virkede både mystisk og logisk, hvis du kan følge mig.

madrid

Jeg slog mig ned og blev siddende i et godt stykke tid for at nyde den fred, som hvilede over den lille afkrog. – Og så fandt jeg min notesbog frem og begyndte at tegne. Jeg har min notesbog med mig overalt, så jeg altid kan udtrykke og bearbejde mine følelser, når jeg er på farten. Opdagelsen af denne lille afkrog var en virkelig speciel og givende oplevelse.