CeleBreak

Barcelona

“Jeg blev en del af CeleBreak-teamet for et år siden, og nu er jeg Head of Business Development. Det er enormt spændende at arbejde i en start-up.”

CeleBreak er en start-up, som arrangerer fodboldkampe, turneringer og ligaer på amatørniveau. CeleBreak startede i Barcelona, men vi har også afdelinger i Berlin, München og New York.

Det er egentlig simpelt, vores funktion er at gøre det let for folk at blive en del af et fedt fodboldmiljø. Det eneste du skal gøre er at downloade vores CeleBreak-app. Via appen kan du vælge at tilmelde dig halvårs-ligaen og blive en del af et fast fodboldhold, eller du kan vælge at tilmelde dig turneringer og de såkaldte fodbold sessions. Til de her daglige sessions deler vi de fremmødte op i to hold og spiller en fodboldkamp. CeleBreaks store internationale sommerturnering er også blevet ret populær. Den afholdes i Barcelona i slutningen af juli, og består nu både af en herre- og en kvindefodboldturnering.

Vores mål er at blive et globalt og lettilgængeligt fodboldbrand. Lad os sige, at du rejser til Amsterdam næste år for at studere, og at du gerne vil blive ved med at spille fodbold. Så går du bare ind på din CeleBreak-app, trykker dig ud af ‘Barcelona’ og ind i ‘Amsterdam’. Du kender jo appen, så du kan lynhurtigt navigere rundt for at danne dig et overblik over CeleBreak i Amsterdam.  Du har selvfølgelig også helt styr på, hvordan al tilmelding og betaling foregår via appen. Som amatør fodboldspiller bliver det simpelthen ikke lettere at være tilflytter i en ny by.

Der er stadig flere og flere unge, som studerer og arbejder i udlandet, så jeg tror, at CeleBreak har potentiale til at blive en stor international virksomhed. En af de ting, som jeg godt kan lide ved CeleBreak, er netop det internationale miljø.

For et år siden spurgte CeleBreaks CEO mig, om jeg havde mod på at at stå i spidsen for et nyt projekt: kvindefodbold i CeleBreak. I dag – altså bare et år efter – organiserer vi fem kvindefodboldkampe om ugen, halvårlige mix-ligaer, endags-turneringer og en stor international sommerturnering for kvinder. Jeg er ret stolt af, hvad der er sket på bare ét år, og der går forhåbentlig ikke lang tid, før vi også tilbyder en halvårlig liga kun for kvinder.

Jeg blev en del af CeleBreak-teamet for et år siden, og nu er jeg Head of Business Development. Det er enormt spændende at arbejde i en start-up.  Det hele er ‘learning by doing’, og det giver en masse erfaring. Jeg er så glad for at arbejde i CeleBreak, og jeg håber, at virksomheden lykkes med at blive et stort internationalt fodboldbrand. Min fremtidsdrøm i CeleBreak er at få en stadig større rolle, og at rejse rundt og være med til at starte afdelinger op i forskellige storbyer. Lige nu arbejder vi på at starte op i Hamburg, Amsterdam, Capetown, Rio de Janeiro, Paris og Madrid. Jeg er meget spændt på at se, hvad fremtiden bringer.